Slutsats

Ja så har det gått en vecka sedan finalen gick av stapeln i Globen. Nu har man ju fått lite perspektiv på det hela och visst känns det lite bättre nu än vad det gjorde i lördags. Först och främst ska man vara glad, Agnes gick till final! Bara det är en enormt stor bedrift, särskilt då Malmös deltväling var den i särklass tuffaste. Man ska även minnas att Agnes hade endel röstproblem i Malmö, men lyckades ändå prestera såpass bra att hon fick åka direkt till Globen.
Finalframträdandet var magnifikt, enastående och helt helt fantastiskt! Agnes kan verkligen vara stolt över det.
Men varför blev inte Agnes bättre än 8:a? Var det  för bra? Tog alla up-tempolåtar ut varandra? Nu är ju 8:a absolut inte fy skam! Agnes kom före 3 andra akter och fick ju bland annat en 10:a av stockholmsjuryn! Men det som smärtar mest är att Agnes inte fick några tittarröster, och inte alls så många röster som jag hoppats och trott. Och jag vet helt ärligt inte varför, Agnes förtjänade mer röster. Men Agnes fick ju ändå uppträda inför flera miljoner svenskar, inte något dåligt där inte :) Dessutom behöver inte Agnes melodifestivalen som många andra *host*Måns*host*, det var en bonus för henne.
Succéplatta med 2 superhits i ryggen, turné på gång och stor utlandslansering m.m.
Jag var ju faktiskt lite orolig förut, att en låg placering skulle påverka Agnes fortsatta karriär negativt. Men nu tror jag faktiskt att Melodifestivalen ändå bara varit positiv för Agnes del, ännu en succé för Agnes helt enkelt. Dessutom har Agnes varit med i en hel del artiklar, intervjuer, synts på omslag etc. i samband med Melodifestivalen, och det är ju aldrig fel :)
Sen är det ju inte omöjligt att Agnes deltar i Melodifestivalen igen, vilket jag hoppas på, men helst inte än på ett tag.
Jag vill verkligen inte att Agnes deltar vart och vartannat år som vissa andra *host*Måns*host*, men 2012-1013 kanske vore lämpligt? :) Fast det förstås då är väl Agnes ute och turnerar för fullt i Usa och resten av världen :)
Tillsist, det viktigaste är väl egentligen hur det går för "Love Love Love" efter tävlingen, och som det verkar så kommer Agnes få en 3:e hit på raken. Om låten blir lika stor som Agnes tidigare hits återstår att se, men vi får hoppas!
Det har helt klart varit en underbar resa att följa Agnes i Melodifestivalen, och om möjligt så vann Agnes mitt hjärta ännu en gång :)

Agnes Carlsson
Agnes är ändå en vinnare!

Kommentarer
Postat av: Benny

Du har så rätt, Tommy. Agnes är den sanna vinnaren av årets Melodifestival, oavsett hur resultatet blev. Hon ägde verkligen skiten ur alla andra.

2009-03-22 @ 20:16:41
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/
Postat av: OLIVIA

Får jag bara fråga hur du kunde få det så otroligt snyggt där uppe med Agnes namn? Program?

2009-04-02 @ 20:28:00
URL: http://olivia.blogg.se/
Postat av: Björn Nordlund

Mer nyheter om Agnes närmsta tiden kan Ni se genom att följa länken

2009-04-10 @ 10:14:45
URL: http://www.gylleneskor.se/blogg/bjoerne-

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0