Lunginflammation m.m.

Nog hade man trott att Agnes skulle slippa vara sjuk inför finalen på lördag, men icke! Idag rapporterar tidningarna att Agnes drabbats av en lättare lunginflammation. Agnes är såklart lugn som en filbunke och tror det ordnar sig tills på lördag, medans tidningarna rubricerar.. Nu får man väl hoppas att det ordnar sig så Agnes verkligen får ge allt hon har att ge på lördag, det kan vara avgörande! Läs mer om detta på Aftonbladet och Metro.

En ny artikel om "Agnesvarorna" - vilken hjältinna!

Agnes chattade på Expressen och P4 Väst idag. Vi fick bland annat veta att det kommer bli några små förändringar i framträdandet på lördag men det mesta kommer vara sig likt.

Agnes är tillsammans med Ara Abrahamian med i Nikes nya kampanj. En tävling mellan Agnes och Ara som kallas "Men Vs Women". De ska få svenskarna att springa så mycket som möjligt i en tävling mellan de två, läs mer om detta på Metro och Metrobloggen.
Agnes har minst sagt många järn i elden, och är nu alltså aktuell för ännu en tävling, dock ingen musiktävling denna gång.

"Love Love Love" har gjort intåg på många listor redan, bland annat plats 28 på hitlistan och 20 på digilistan.
Idag gick låten in på 14:e plats på "Realtones". Vill du köpa LLL som ringsignal, klicka här.

"Dance Love Pop" kommer till allas förtjusning att släppas igen, som ett dubbelalbum denna gång! "Dance Love Pop - The Love Love Edition" kommer dubbelplattan heta, och namnet är ju helt klockrent! Det släpps den 1 April och innehåller förutom de 10 original DLPlåtarna, även "Love Love Love" och "Love Love Love - Extended" samt remixer och akustiska versioner på Agnes tidigare superhits "On And On" och "Release Me" , plus de båda musikvideorna.


Agnes - Nike
Agnes tävlar inte bara i Musik.

Kommentarer
Postat av: Benny

Agnes är bara för cool på den där bilden alltså! :)

2009-03-10 @ 18:51:18
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/
Postat av: Tommy

Benny: Verkligen, vilken sportbrud!

2009-03-10 @ 18:53:49
URL: http://agnesimelodifestivalen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0