Scenen!

Nu har Svt avslöjat hur scenen kommer att se ut, och det ser minst sagt lovande ut! Såhär säger Viktor Brattström, som designat scenen, om årets scenografi; "- Till skillnad från förra året har vi en större sammanhängande dansyta. Dessutom blir det mer rörlig grafik än tidigare. Det finns också rörliga scenmoduler som kan flyttas runt för att få scenen dynamisk så att den passar till olika sorters uppträdanden.

Scenografin ska också förmedla en känsla av gränslöshet. Som åskådare ska man känna att man inte riktigt vet var gränserna går, man kan inte se var scenen börjar och slutar och får känslan av att något fortsätter runt hörnet."

Jag tycker scenen ser grymt snygg och stor ut! Såhär ser alltså scenen ut där Agnes kommer bjuda på sin utlovade superlyxiga-glamour show:

asda

Kommentarer
Postat av: Benny

Under tidigare år har jag faktiskt inte tänkt så mycket på hur själva scenen såg ut och liknande, men jag måste säga att årets scen ser riktigt bra ut. Det ska sannerligen bli grymt spännande att se Agnes göra "sin grej" på den. :)

2009-01-30 @ 22:19:07
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0