Publikens favorit

På genrepet ikväll fortsatte Agnes att spara på rösten, detta trots att repet spelas in och visas för den internationella juryn som baserar sitt val på detta framträdande. Om det dessutom skulle bli krångel under direktsändningen sänds inspelningen från detta rep. Förhoppningsvis är det bara så att Agnes vill spara allt tills imorgon kväll om inte, vore det väldigt tråkigt. För Agnes starkaste kort är hennes röst, den slår de flestas. För att sjunga "Love Love Love" krävs det att rösten är på topp.
Agnes gick vidare till en duell mot Next3 på genrepet, men då är det ju bara lottning. Som tur var slapp Agnes sjunga igen, vilket är bra då Agnes får spara på rösten mer. Agnes fick mycket bra respons från publiken;


Beyonce?
Beyoncé, nä jag menar Agnes såklart! URSNYGGT!

Tobbe Ek: "Idag är ju allting bara lottat, men publiken skriker på Agnes och jublar när hon lottats fram till att vara en av de fem som tar sig vidare i första omgången." & "Nu blir det istället pojkarna i Next 3 som får sjunga om sin Esta Noche. Till publikens besvikelse. De har ropat efter Agnes hela kvällen.".

Anders Nunstedt: "Nu har alla sjungit, och det är ingen överdrift att säga att två ex-idoler är publikfavoriter i kväll.
Agnes är superpoppis i Malmö Arena. Det finns ett gäng tjejer i hockeyladan som gastar "Agnes! Agnes!" i tid och otid. Mycket charmigt men aningen omotiverat."

Agnes på scen

Expressen: "Här är dräkten igen, Agnes byxdress i guld. Oj vad publiken klappar i gång när låten Love Love Love sätter fart. Det blir inte sämre av att Agnes dansare kör handklapp. Inget mimande nu inte från Agnes sida även om hon säkert kan ta i lite till. Hon  har ju valt att inte sjunga under tidigare repetitionerna." & "Innan Mede avslöjar låtsasresultatet ropar publiken efter sina favoriter. Väldigt ofta hörs "Agnes". Och hon gick också vidare. Tillsammans med Star Pilots, Sahlene & Maria, Sarah Dawn Finer och Next 3."

Agnes i klänning
Detta är alltså klänningen som Agnes byter om till efter uppträdandet. Men vad händer om Agnes går till final och ska göra om sitt nummer? Ja hon hinner knappast byta om iallfall så då kör hon nog i den klänningen istället, men förändringar är aldrig fel!

I publikundersökningen som gjordes efter repet kom Agnes 2:a med 259 röster, 1:a blev oväntat nog Star Pilots med 340 röster. Men kul att Agnes är med i toppen! Imorgon smäller det, är ni beredda? Jag skymtar något i horisonten, kan det vara globen? Jag tror det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0