Omtalad outfit och röstproblem

Så har tidningarna kommit igång med sina rubriker. Agnes är helt klart en av de mest omskrivna deltagarna, mycket handlar om Agnes outfit samt hennes röstproblem.
Aftonbladet skriver om  Agnes klädbyte.
Agnes får även 5+ i Aftonbladet av Helena Trus för sin outfit; "254 West 54th street i New York - där studio 54 hade sina lokaler - stängde visserligen i slutet av 70-talet. Som en levande discoboll tar Beyoncés look a like Agnes, iklädd en kroppsnära paljettdräkt, oss tillbaka till denna legendariska nattklubb. Snyggare än såhär blir det inte."

Agnes
Såhär ser en vinnare ut, Wow!

Hör vad Agnes säger om sin outfit härExpressen skriver även om Agnes röstproblem och hur hon brytit mot Svt:s regler. Christer Björkman bekräftar att Agnes har problem med halsen, men Agnes själv verkar säker på sin röst. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa! 

Markus Larssons kommentar till Agnes: "Hennes hår är inspirerat av soulstjärnan Beyoncé. Hennes gyllene sparkdräkt kan gå till Arbetsförmedlingen och söka jobb som julgransprydnad när tävlingen är över. Och resten av bidraget är så mycket Stock/Aitken/Waterman att den, tja, kunde ha spelats in av Kylie Minogue 1987. Frågan är om melodisnillet Anders Hansson nånsin har haft"
Han tippar även Agnes direkt till final med kommentaren; "I tre minuter leker "Idol"-artisten en klassisk souldiva på ett mycket övertygande sätt"
Det låter inte direkt tokigt, Anders Nunstedt från expressen var dock mindre positiv, och trodde på 2:a chansen för Agnes.

Nu är det inte långt kvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0