Läget just nu 2

* Agnes har skrvit flera nya inlägg de senaste dagarna i sin Aftonbladetblogg, riktig trevlig läsning!

* Gylleneskor har lagt upp en ny artikel om Agnes. Där vi bland annat får vet att Agnes inte vågar kolla på de andra deltävlingarna, hon ska köra sitt eget race helt enkelt! Dessutom får vi veta att Agnes sammanlagt ska besöka 10 olika länder i sin pr-turné, imponerande!

* I förra inlägget skrev jag om Agnes europaerövring, och den fortsätter med stormsteg! Nu har Agnes, förutom i Danmark, skivbolag/promotionbolag i Nederländerna, Polen och Belgien också. I Nederländerna och Polen är det "On And On" som ska släppas. Och i belgien släpps "Release Me" som första singel, den 28:e februari, alltså samma dag som Agnes tävlar i Melodifetivalen!
Agnes pr-turné i Danmark bestod av att Agnes var med i ett par tv-program samt en radiointervju, vilket har gett resultat; "Release Me" låg nämligen på plats 15 på danska itunes igår!

* Agnes medverkar i The voice på Tisdag som både sänds på radio och kanal5, mellan 6.30-9.00. Agnes är även med i P3 Star på lördag, som är på plats i Malmö och snackar med Agnes, programmet sänds mellan 14.03-16.00.

* Ikväll är det dags för den 3:e deltävlingen i Leksand, bara 1 vecka kvar nu! Tiden går verkligen sjukt fort, nästa vecka kommer det hända väldigt mycket runt Agnes, så jag kommer uppdatera bloggen ofta, se till att kika in!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0