Hetast!

Nu har de officiella Melodifestivalveckorna startat och på lördag är det dags för den 1:a deltävlingen, det betyder att det bara är lite över 3 veckor tills det är Agnes tur.

Av de 32 artister som deltar i Melodifestivalen är det inte många som varit så het som Agnes under de senaste månaderna. Jag skulle nog påstå att Agnes varit hetast till och med. De flesta andra artister har det varit knäpptyst om. Och en stor del av dem är artister som inte gör annat än deltar i Melodifestivalen, vilket jag tycker är ganska dåligt. Visst är det svårt att släppa ny musik och få den att lyckas då det är en så enorm konkurrens, men att delta i Melodifestivalen år efter år efter år är ganska tråkigt. Agnes har bevisat att hon kan släppa ett album utan Melodifestivalen och lyckas, vilket inte så många andra deltagare kan skryta om.


Agnes på gaygala
Agnes uppträdde på Gaygalan 2009


Agnes har minst sagt varit aktuell de senaste månaderna, kanske mer aktuell än någonsin. Med 2 superhits från succéplattan "Dance Love Pop", första singeln "On and On" har spelats om och om och om igen på radio och tv, och även sålt guld! Nya singeln "Release Me" verkar följa i samma fotspår och spelas en hel del, dessutom har den legat 1:a på den prestigefyllda Trackslistan! Förutom det så har Agnes medverkat i en rad populära tv-program, bland annat Lilla Melodifestivalen, prytt flera tidningsomslag och varit med i många radiointervjuer. Förutom Melodifestivalen väntar en turné och redan denna vecka deltar Agnes i "Rix Fm i Fjällen". Om det fanns någon individ i Sverige som inte visste vem Agnes var så vet de det nu, förutsatt att de inte bott under en sten i skogen. Detta ger förhoppningsvis en stor fördel i Melodifestivalen, då många har vant sig med det nya soundet och tagit till sig Agnes danspop!


Kommentarer
Postat av: Benny

Mycket bra skrivet, Tommy! :)

2009-02-03 @ 19:10:05
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/
Postat av: Tommy

Benny: Tack så mycket! :D Dock blir jag extremt irriterad då jag inte får bilden dit jag vill ha den, som det är nu så ligger den kloss mot texten, men det verkar inte gå att fixa :/

2009-02-03 @ 21:36:51
URL: http://agnesimelodifestivalen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0