Europaerövring

I förrgår avgjordes den 2:a deltävlingen och till allas chock så gick Måns vidare, vilken skräll! Nja det var väl ganska väntat, men inte lika väntat att H.E.A.T. skulle gå direkt till final! Lili&Susi samt Amy Diamond gick till 2:a chansen, den sistnämda blev även den internationella juryns val. Detta betyder att om Agnes skulle gå till 2:a chansen kommer hon möta Amy i den första duellen, men siktet är ju såklart att Agnes går direkt till final!
I övrigt klarnade röstningsreglerna och det känns glasklart!

Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills Agnes är med! Och denna vecka laddar Agnes upp med att åka till Danmark och göra sin första pr-turné utomlands! Agnes har alltså börjat lanseras utomlands med nya skivan "Dance Love pop", i Danmark har Agnes signats av ett danskt skivbolag; Copenhagen records. Och tydligen har "Release Me" blivit en rejäl hit därnere, och spelas (enligt kommentar på youtube) på alla radio och tvstationer! Och i denna artikel berättar Agnes att det finns ett stort intresse både i Europa och utanför, ja det skulle jag tro! Av de kommentarer som skrivits, den senaste tiden, till Agnes videor på youtube, kan man konstatera att "On And On" blivit en hit i både nederländerna och polen.
Det finns även en del kommentarer från länder som; Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, England mf.l.
Det är minst sagt saker på gång, och jag tror det finns stora planer för att göra Agnes till en världsstjärna. 
Sen är det ju inte en nackdel att Agnes börjat bli känd i Europa med tanke på Melodifestivalen. Om Agnes skulle vinna och tävla för Sverige i Eurovision Song Contest, skulle flera av de deltagande länderna känna igen Agnes, och förhoppningsvis även rösta på henne. Därför borde Agnes vinna Melodifestivalen, då har vi en chans att vinna ESC!

Agnes i Europa


Startordningen för semifinalerna i ESC:

Tisdag 12:e maj:
Sverige, Bosnien-Herzegovina, Israel, Belgien, Andorra, Tjeckien, Montenegro, Island, Georgien, Bulgarien, Portugal, Schweiz, Makedonien, Finland, Vitryssland, Turkiet, Rumänien, Malta och Armenien.

Torsdag 14:e maj :
Slovenien, Danmark, Azerbajdzjan, Nederländerna, Lettland, Ungern, Serbien, Norge, Ukraina, Grekland, Litauen, Polen, Kroatien, Estland, Moldavien, Cypern, Irland, Slovakien och Albanien.

Kommentarer
Postat av: Benny

Agnes totala erövring av Europa är i princip bara en tidsfråga, om ni frågar mig. :)

2009-02-18 @ 17:50:15
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0