Globen är uppvärmd!

För ett par veckor sedan gick årets idolfinal av stapeln i Globen (där Melodifestivalfinalen kommer befinna sig), där bjöds det på ett idolmedley med de gamla idoldeltagarna från tidigare år. Självklart var 2005 års vinnare Agnes där och bjöd på några rader av megahiten "On And On". Agnes fick sjukt mycket skrik och applåder när hon gick in som världens supermodel! Det var helt klart ett magiskt ögonblick att se Agnes stå på en sådan stor scen, och det var väldigt tydligt att det är där Agnes hör hemma. Och som titeln på detta inlägg säger så är alltså globen uppvärmd, uppvärmd för Agnes och hennes "Love Love Love". För det är till Globen hon ska, även om det kommer bli extremt tufft så tror jag på Agnes. Förutom att låten med största säkerhet är ultimat, så är Agnes röst, utstrålning, scenspråk etc. milsavstånd bättre än hennes konkurrenter.
Nu börjar det så småningom närma sig, den 28 februari smäller det, och då ska vi vara beredda!


Agnes i Globen
 
Nedan kan ni se hela idolmedleyt

Kommentarer
Postat av: Benny

Agnes ägde verkligen under medleyt i Idolfinalen! Hon hör sannerligen hemma på en stor scen och det är dit vi ska ta henne ännu en gång i och med våra telefonröster i MF. :)

2008-12-28 @ 04:51:37
URL: http://agnesmychampion.blogg.se/
Postat av: Marco

Helt rätt! Stora scener är helt klart Agnes rätta element. Vägen dit känns på något sätt utstakad redan från början. Ödet?

Om det går hela vägen denna gången får vi se, men vi kan bara göra en sak. Rösta!!!

2008-12-28 @ 23:39:03
URL: http://agnes.owns.it
Postat av: Tommy

Som ni säger det gäller att rösta för livet!!

Dock är det ju lite oroande att det gick som det gick i Körslaget, jag trodde Agnes fans var specialister på röstning, men icke..

2008-12-29 @ 22:05:40
URL: http://agnesimelodifestivalen.blogg.se/
Postat av: Marco

Angående Körslaget så var det en massa (egentligen ovidkommande) faktorer som spelade in. Just före den omgången där Team Agnes åkte ut så var det turbulens i media av olika slag. Vänersborgskören anklagades för att bestå av proffs. exempelvis. Det skrevs skit om Brolle i vissa bloggar och folk reagerade med stöd till Brolle. Det var något om SMS'ande med TV4-chef eller vad det var. Sen var det något ställe som Markoolio vurmade för som brann, vilket gav honom röster som inte hade med själva programmet att göra. Allt som allt så var det negativa vibbar för Team Agnes och stödröster och liknande för andra lag som annars helt klart borde åkte ut innan.



Dessutom så är det ju faktiskt körerna som tävlar.



Team Agnes själva trodde att deras tidiga utröstning delvis berodde på att stödet hemifrån blev för lågt då de var för säkra på fortsatt framgång. Team Agnes rankades nämligen som 1 eller 2 efter första programmen.

2008-12-30 @ 00:10:02
URL: http://agnes.owns.it
Postat av: Tommy

Jag håller med dig i allt du skriver. Och Agnes karriär skadades ju inte av det heller, egentligen ska man bara se det positivt att Agnes var med och inte tänka på när hon åkte ut.

Det finns ju viktigare saker..som MF :)

2008-12-30 @ 10:59:20
URL: http://agnesimelodifestivalen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0